torstai 21. helmikuuta 2019

Virkattu kaukosäädinpiilo

Olen joskus vastaavan pöllön ommellut anopille, nyt päätin virkata kaukosäädinpiilon. En halunnut sitä perinteistä mallia minkä voi ripustaa sohvan nojaan. Se voisi olla kyllä meidän koiraperheessä käytännöllisempi!



Virkkasin pöllön jonka siipien suojaan saa kaukosäätimet. Tosin käytäntö näyttää miten meidän perheessä koirien kanssa onnistuu pitää kaukosäätimet sohvalla, vaikkakin pöllön siipien suojissa. Lähes kaikki mikä on matalalla pöydällä lähtee koirien matkaan, siksi pienesti epäilen, että hoksaavat kaukosäätimien piilon....



Jos vielä toisen tällaisen teen, jalostin jo ideaa eteenpäin ja silloin voisin ehkä kirjoittaa ohjeenkin jos sille kiinnostusta löytyy. Malli on tosiaan omasta päästä, vastaava virkattua en ole aiemmin missään nähnyt. Ommeltuja pöllöpiiloja kyllä. Ja tietenkin virkattuja pöllöjä ohjeineen on netti pullollaan. 

Ajattelin, että eteen voisi tehdä kunnon taskun ja siivet voisi olla vain koristeina. Tai jos haluaisin, että säätimet on siipien suojassa, tekisin suuremmat siivet, tykkään, että kaukosäätimet saisivat olla hieman syvemmällä piilossa. Tämä on virkattu Novitan Ajaton-langasta tuplana neljän ja puolen koukulla.

Virkkasin kauhealla kiireellä tätä eilen illalla, ja sain valmiiksi puolen yön jälkeen, omat silmät jo taisi harittaa väsymyksestä, kun oikein sovittelin pöllön silmät sille puolelle missä ei ole saumaa ja aamulla katselin valmista työtä epäuskoisena, voi taivahan taatot sentäs, se sauma on edessä!!! Miten ihmeessä se on mahdollista :D

Ehkä kannattaisi yöt nukkua, eikä käyttää osaa yöstään käsitöihin...mutta toisaalta, ei tuo nyt maata kaada ja tuli ihan omaan käyttöön.



Jos meillä ei nyt onnistu pitää kaukosäätimiä pöllön suojissa koirien vuoksi, on tämä ihan nätti koristetyyny ihan vaan näinkin, sopii sohvan tyynyihin hyvin.

2 kommenttia: