perjantai 23. marraskuuta 2018

Hurmaavat huivit


Viime talvena innostuin kolmiohuivien virkkaamisesta ja totuttuun tyliini, tykkään helpoista ja nopeista malleista. Tämä huivi on virkattu isoäidinkolmiona, kaavio siihen löytyy täältä.


Tässä on yksi lempimalleistani isoäidinkolmiohuivin rinnalla. Minusta kuvio on todella nätti ja yksinkertainen. Huivi on virkattu Pirta-langasta. Huivin pitkä sivu on kaksi metriä pitkä. Kaavio tähän huiviin löytyy täältä.



Tämä huivi on alkuun tehty isoäidinkolmiona ja loppu on sovellettu omasta päästä. Tämäkin huivi on virkattu Pirta-langasta, virkkasin kutosen koukulla. Huivin pitkä sivu on lähes kaksi metriä pitkä.



Kaikkia tänä syksynä virkattuja huiveja ei edes tullut kuvattua, yritän taas muistaa kuvata kaikki työni, kiva vuoden lopussa summata niitä kuvin, mitä on tullut tehtyä. Kiva myös katsella kuvia myöhemmin, minä herkästi unohdan mitä on tullut tehtyä.

Toisinaan olen aika tuottelias käsitöiden suhteen, lähinnä talvisin ja syksyisin. kevät ja kesä kuluvat puutarhan  parissa.




Googleen kun kirjoittaa hakusanaksi virkattu kolmiohuivi, saa paljon ihania ohjeita. 

Onko sinulla jokin lempiohje virkattuun kolmiohuiviin?



2 kommenttia:

  1. Kauniita huiveja! :) Itselläni huivilanka odottaa työn alle pääsyä. Taitaa mennä ensi vuoteen. Kolmiohuivi voisi olla kyllä ihan vaihtoehto, ei mitään vaikeaa, mutta näyttävää isona pintana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kolmiohuiveihin on kivoja neulontaohjeitakin, mulle vaan on luonnollisinta virkata.

      Poista