torstai 28. helmikuuta 2019

Hurahtanut helmikuu

Helmikuu se mennä hurahti, blogi on ollut säästöliekillä tämän kuun ajan. Instagramissa on enemmän kyllä kuvia helmikuun tapatumista, mutta ei sielläkään kyllä kaikesta ole kuvia. Leiponut olen enemmänkin, kotona on uusia verhoja, sisuteltu on alakerrassa lähinnä verhoja ja muita tekstiilejä vaihtaen, kuvat vaan puuttuu ja sen myötä postauksetkin, ehkä pitää ottaa ryhtiliike postausten suhteen...ei vaan ole ollut aikaa ja tämä blogihan on lähinnä päiväkirja tai enemminkin muistiinpanoja, joten stressiä en tästä ota.

Toimeliaan tammikuun tiivistelmän voi lukea täältä



Ulkona on ihanan keväistä jo nyt ja ehkä juuri se on inspiroinut sisälläkin puuhamaan ja kevätkotia laittamaan. Sain äidiltäni useammat verhot ja innostuin siis sen myötä kodin ilmettä muuttamaan.

Syksyllä tein enemmänkin erilaisia asetelmia pihaamme ja koko talven ne on kestänyt todella hyvin. Aion uusia asetelmat taas syksyllä. Nyt ajatukset juoksee jo kevätistutuksissa, siemeniä on erinäinen määrä jo hankittu, mutta yhtään en ole vielä istutellut, ensi kuussa sitten.

Syksyn astelmia löytyy täältä ja täältä. Mä tykkään luonnonmateriaaleista ihan valtavasti. Katsokaapa yllä olevaa kuvaa miten ihanasti kevätaurinko värjää aitan seinää, ihanan pehmeästi :)


Virkkasin uuden päällisen meidän yhteen tuoliin ja olen ollut aika tyytyväinen. Meillä on noita Varjosen puunjalostuksen tuoleja muutama tota mallia ja on muuten mukavat istua ja edelleen todella hyvässä kunnossa, vaikka ikää niillä jo alkaa olemaan. Taidan päällystää loputkin tuolit virkaten.

Helmikuussa ei sitten tullutkaan virkattua muuta kuin tossut ja pöllö, joka on kaukosäädinpiilo.


Helmikuussa tuli myös herkuteltua. Kiitos hurahtaneelle helmikuulle ja tervetuloa mukava maaliskuu! Ainakin luulen, että se on mukava ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti