maanantai 19. marraskuuta 2018

Maistuva ja helppo luumurahka

Joulun maut alkaa hiipimään kokkauksiini loka-marraskuussa, kuin varkain. Ensin tulee yleensä ensimmäiset joulutortut, luumurahka, piparit ja ¨pikkhiljaa repertuaari lajeene kokoajan.

Rakastan luumurahkaa, se on hyvin vaivaton tehdä ja tuo joulun maut suuhun. Yleensä teen luumurahkaa syksystä kevääseen, kesällä ei tule tehtyä, silloin on taas muut maut mielessä ja kielen päällä.



Tarvitset:

2 dl kuohukermaa
200 g maitorahkaa
1 prk luumusosetta (samaa mitä laitetaan joulutorttuihin)

Ohje:


Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Lisää rahka ja marmeladi.
Sekoita kevyesti nostellen.
Joskus olen laittanut jälkiruokakipon pohjalle piparimurskaa ja päälle rahkaa, toimii!
Halutessaan voi lisätä sokeria, minulle tämä on tarpeeksi makeaa ilman lisättyä sokeria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti