keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Pohja irtosi - uusiokäyttöön vaan!

Olen aina ollut, enempi on parempi- tyyppiä ja kotini on aina ollut runsaan pursuileva ja värikäs. Saan silloin tällöin "kohtauksia", että tavaraa täytyy saada vähemmälle ja raaskin hieman ronskimmalla kädellä hävittää vanhaa tavaraa ja päätän juhallisesti aloittavani uuden elämänvaiheen jossa vähempi on parempi. Yleensä tämän "kohtauksen" jälkeen kuluu maksimissaan noin kuukausi kun havahdun taas hamstraavani sitä ja tätä, koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tarvii ja mitäänhän ei voi heittää pois.



Pitkään olen taas ollut ilman "kohtausta" ja luulenkin, etten ehkä enää edes yritä vähentää tavaraa ja tehdä kodistamme hillittyä, se ei vaan sovi minulle. Mitä enemmän kotona roikkuu katosta kaikkea, sitä ihanampaa se on! Täältä löytyy kotimme erinäisiä roikkuvia juttuja.

Meidän perheessä on anopin opein tapana kerätä marjapuskat tyhjäksi syksyn tullein, pakastetaan marjat, ja mehut keitetään vasta syksyn ja talven aikana, samalla kun puuhellaa lämmittää muutenkin päivittäin. Noin maijallinen tulee mehua keitettyä kerran kuukaudessa läpi syksyn ja talven. Tuossa eräänä päivänä oli taas mehunkeittopäivä ja pullosta irtosi pohja kaataessani siihen kuumaa mehua. Heti ajattelin, ettei passaa heittää pois vaan otan sen uusiokäyttöön.


Eipä sitten muuta kuin kaapista vapaana olevat led-valot esille, punaista ontelokudetta käsityökorin pohjalta, kun joulukin on tulossa ja muutenkin punanen tuntui kivalta vaihtoehdolta. Kutosen koukulla virkkasin ontelokuteesta verkon, valot pulloon sisään ja taas saatiin uusi roikkuva jutska!

Pullossahan saa olla pohja, mutta minulla kun se irtosi niin hyödynsin sen tähän. Tässä sellainen kymmenen minuutin tuunausvinkki!Ei vie aikaa paljon ja on kivan näköinen. Mietin jo, että voisi olla kivan näköinen esimerkiksi joku iso pullo pöydällä, ledit sisään ja virkattu verkko ympärille. Katsotaan toteutanko sellaisen jossain vaiheessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti