sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Kohti joulukuun luukkuja

Pohdin, siis kerrankin oikein kunnolla pohdin! Ja päädyin vastaukseen KYLLÄ! Tulossa on Tuulenkäsissä blogin ensimmäinen joulu ja sen kunniaksi tulee joulukalenteri. Luukut on työn alla, täytyy toivoa, ettei tule kauhea kiire niiden kanssa. 



Paperilla on kaikki luukut jo toteutettu ja osa jopa valmiina blogissa asti ajastettuna. Paljon luin vinkkejä joulukalenteriin kokeneemmilta bloggaajilta ja yritän niitä nyt parhaani mukaan uskoa ;)



Ihanat ilmat ovat hellineet koko viikonlopun, heti jaksaa paremmin kun aurinko edes näyttäytyy. Minulta kysyttiin kotoa sisäkuvia, kyllä niitä blogiin tulee, viimeistään kun on koiranpennut saateltu uusiin koteihinsa. Pennut täyttivät eilen viisi viikkoa. Tällä hetkellä olkkarin on vallannut pentujen aitaus, jossa ne eivät kyllä viihdy juuri ollenkaan enää. Päässeet vapauden makuun :) Enimmäkseen kulkevat vapaasti pitkin kotiamme.



Huomasin äsken lenkillä, että tässä pentukiireiden ja muiden kiireiden keskellä on jäänyt mun uuninluukkuprojekti pihalle. Meillä on useampi uuninluukku, joita itse emme tarvitse. Mietin mitähän kanavaa pitkin helpoiten löytäisin niille tarvitsijan. 



Vetäydyn tästä keltaisen kotikolomme lämpöön jatkamaan luukkujen valmistusta. On muuten kivaa puuhaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, hyvä siitä tulee, kalenterista. <3 Mielenkiinnolla odotan! Luukkujen tekeminen on koukuttavaa puuhaa, vaikka välillä onkin työlästä. :) Ja joulu ei peruunnu, vaikka jokin luukku ei toteutuisikaan! Hih.

    VastaaPoista