perjantai 17. toukokuuta 2019

Kierteestä poncho

Noin viikko sitten valmistui poncho Novitan Kierre-langasta. Voi pihkura, että heräsin tähänkin lankaan vasta ale-laarilla, neljä kerää vaan tajusin ostaa. Ostin kaikki samaa väriä, kun en ollut varma montako kerää Kierrettä menisi ponchoon. Olisi ollut muitakin ihania värejä ja haaveilin niitäkin ostavani seuraavalla kauppareissulla. Varmaan arvaatte ettei seuraavalla kauppareissulla Kierrettä enää ollut tarjolla.


Ponchoon meni kaksi kerää Kierrettä, tuli kyllä kivan kokoinen ja niin mun silmää miellyttävä. Toinen poncho on jo tekeillä. Hitaasti etenee nyt käsityöt, mutta mihinpä tässä hoppu, valmiissa maailmassa.

Aloitin uudessa työssä ja työ uutuuttaan myös vähän väsyttää tavallista enemmän ja kevät pihatöineen tuo oman lisänsä kaikkeen.

Täältä löytyy kaksi aiemmin virkkaamaani ponchoa.

1 kommentti:

  1. Kaunis poncho! :) Enpä ole tuommoista Kierre-lankaa edes noteerannutkaan. Toki, en kyllä nykyään akryylilankoja juuri ostele, joten siksikin varmaan menee ohi helpommin ne kausilangat sitten. Se Suvi-lanka, joka nyt on paitarojektissa, on muuten ihan kivan tuntuista lankaa. Hieman pölisee, mutta ei minusta mitenkään älyttömästi. Neuletuntuma on ihan ok myös, ja lanka pehmenee nopeasti työstettäessä, vaikka tuntuu ensin vähän kovalta. :)

    VastaaPoista