torstai 3. tammikuuta 2019

Makkarissa vaihtui järjestys

Heti vuoden vaihtumisen jälkeen aloin makkarissa huushollaamaan siihen malliin, että osa huonekaluista vaihtoi paikkaa, tulipa paljon kivempi kuin ennen. Harmi, että ennen-kuvat jäi ottamatta!


Mummoltani peritty peililipasto on yksi suosikkihuonekalujani, aiemmin se oli osittain makkarin oven takana ja näkyi vain makkarista käsin, nyt se näkyy myös olkkariin. Minusta kauniiden huonekalujen kuuluu näkyä, nyt näkyy! 

Vuorostaan osittain makkarin oven takana on vanha kaappi (sekin on mummolta peritty), kaunis sekin! Jostain syystä jäi sinne suuntaan kuvat nyt ottamatta.


Kenellekään blogini lukijalle ei ehkä ole epäselvää, että virkkaaminen on yksi suuri intohimoni, tykkään tehdä helppoja ja nopeasti valmistuvia virkkuutöitä. 

Jo usemapi vuosi sitten virkkaamani mobile on yksi sisustussuosikeistani edelleen. Samoin virkatut viirinauhat, tai siis kaikki viirinauhat noin ylipäätänsä ovat ihania ja tykkään käyttää sisustuksessa. 


Pitkästä aikaa laitoin makkariin myös muutaman viherkasvin. Mä olen jostain syystä nyt talven aikana saanut useamman viherkukan menehtymään, varmaan väärin kasteltu...


Meidän koti on rakennettu vuonna 1928 ja 80-luvulla on tehty laajennukset. Mä rakastan meidän vanhoja puuovia, auki ne ei meinaa itsekseen pysyä, tiinu on ollut hyvä stoppari! 


Meillä on lähes kaikki kotiin joko saatu tai ostettu käytettynä, verhoista osa on ostettu uusina. Makkarin Marimekon Unikot on ostettu noin 15 vuotta sitten, pesty vaan välissä tietenkin useamman kerran vuodessa, muuten kokoajan olleet käytössä. 

Nyt mulla on haku päällä makkarin kattolampulle ja olkkariin haaveilen jalkalamppua ja sitten olisi ihana löytää paljon erilaisia peilejä, niistä haluaisin tehdä seinälle peilikollaasin, joko makkariin tai olkariin.



Yksi suosikkini sisustuksessa on tämän vanha mallinukke, se on ollut todella hyvä hankinta! Siitäkin jo useampi vuosi kun sen erään kaupan loppuunmyynnistä ostin. 

Ompelin muuten pitkästä aikaa, tein farkkukassin vanhoista farkuista ja vanhasta tunikastani sisuksen. Vyötärönauhaan on tulossa vielä kankaasta vyö.

Rakastan tätä meidän makkarin tunnelmaa! Täällä on hyvä olla ja unet on makoisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti