maanantai 31. joulukuuta 2018

Vuoden viimeiset...

Hyvää vuoden 2018 viimeistä päivää! Muutama virkkuutyö valmistui vielä tämän vuoden puolella, joitakin roikkuu tyylilleni uskollisesti keskeneräisinä, odottamassa inspistä. Heti Tapaninpäivän jälkeen torstaina oli meidän monitaiteellisen kuoron ensiesitys, esiinnyttiin satapäiselle yleisölle, olipa huikeaa!



Mulla jäi joululahjat aikalailla kuvaamatta mutta luettelen ne tähän: 6 pipoa (joista 1 oli Hittipipo, muut omia malleja), 3 kolmiohuivia, 1 neuletakki, 5 huovutetut ja virkatut tossut (osa oli varsilla ja osa ilman), 3 paria virkattuja tossuja, yhdet kämmekkäät, jalkakylpypommeja ja sitten oli vielä ruokalahjat, kakkuja ja saaristolaisleipiä.


Tein kummitytölleni virkatut ja huovutetut tossut, ihan eivät jouluksi valmistuneet. Tossuosa on kympin koukulla virkattu Novitan Joki-langasta ja varret Novitan Helenistä kutosen koukulla.



Novitan Ajattomasta tuplalangalla, kutosen koukulla virkaten syntyi pitsiset tossut, joissa takana satiininauhat. Nämä tossut oli mulla meidän kuoroesityksessä, sitä varten tein. Mulla oli pienoinen kenkäongelma, joten ratkaisin asian tekemällä pitsiset tossut. Tämä on mun itse suunnittelema malli.




Pipo on virkattu Novitan Helenistä kutosen koukulla, malli on oma.

Palataan vuoden vaihtumisen jälkeen meidän uuteen vuoteen vaikka kuvin, rauhallista vuodenvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti