keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joulu 2018

Blogin ensimmäinen joulu ja ensimmäinen joulukalenteri on nyt saatu kunnialla läpi. Kiitos kalenteria seuranneille!



Täällä Toivolan tuvassa joulu sujui rauhaisasti ja hieman erilaisella kaavalla, tänä vuonna olimme kotona kaksin joulun. Tai emmehän me koskaan ole kotona täysin kaksin, meidän perhe on iso koiralauma, joka tuo ihanasti iloa ja eloa elämään. Aattona kävimme päivällä appivanhempieni luona syömässä, muuten olin vain kotona sairastamassa ja mies yöt töissä ja päivät tietysti nukkui.



Tänä vuonna emme laittaneet edes isoa joulukuusta, haimme vain pienen kuusen ilahduttamaan ja tunnelmaa luomaan. Kuusi oli alkuun lattialla, mutta siinä vaiheessa kun pentukoiramme Vyyhti oli varastanut puolet koristeista, nostin kuusen ylemmäs.



Vaikka joulu olikin nyt erilainen kuin aiempina vuosina, oli kattaukset ym laitettu kuin aiemminkin, kiva se on koristella ja luoda ruokapöytäänkin hieman juhlan tuntua.



Kataja sopii hyvin joulukoristeluun ja savustuspöntössä leppäpurujen joukossa antaa hyvän maun!










Sisällä joulukoristelu ylti eteiseen, kuistille, olkkariin ja keittiöön, muut huoneet oli aikalailla normitilassa.








Ulkona on pysynyt hyvänä jo syksyllä tekemäni koristeet. Toivotaan, että kestää koko talven ajan. Lisäksi polttelen paljon lyhdyissä kynttilöitä ja aatoliltana oli pihalla ulkotulot.



Sää oli ihana aattona ja Tapaninpäivänä, paistoi aurinko :)Joulupäivänä oli pilvistä ja aaton -15 pakkanen muuttui suojakeliksi.


2 kommenttia:

  1. Tunnelmallista ja jouluista on ollut kumminkin, kiva niin. :) Mukavia vuoden viimeisiä päiviä! <3

    VastaaPoista
  2. Tunnelmallista kyllä oli ja sohvalla oli hyvä maata :D Kiitos, samoin sinulle mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista