sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Havun viemää

Mitä sinulla tulee mieleen havukransseista, havupalloista tai ihan vaan havuista?




Minulle tulee heti mieleen talvi ja erityisesti joulu. Vielä kun olisi lunta! Havutyöt ovat pihan koristelun lisäksi todella kauniita haudoilla, sisällä ne ei kauaa menesty.



Mielestäni havuilla saa pihaan näyttävyyttä. Aina ei tarvitse tehdä kranssia tai palloa, havuja voi laittaa vaikka vain kimpuksi johonkin astiaan, minä laitoin pieneen maitotonkkaan, yksinkertainenkin on kaunista! Havutöihin kun yhdistelee valoja ja kynttilöitä, lisääntyy näyttävyys entisestään.


Mielestäni havukranssi on kaunis myös ilman koristeita. Tämän kranssin tein ajatukselle etten koristele, mutta kovasti mieleni tekisi laittaa siihen led-valot. Saa nähdä mihin päädyn...


Havut veivät ajatukseni jouluun ja tulikin mieleeni, että meillä on ollut monena jouluna rappurallin tilalla läjä havuja, johon jalat on saanut pyyhkiä. Minusta ne havut siinä oven edessä tuo lumisina jouluina ihanasti lisää tunnelmaa jouluun.


Minä käytin nyt vain oman metsän kuusenoksia, mutta koristeluunhan sopii mikä vaan, esim Callunoista saa kauniita kranseja, samoin Tuijista.

2 kommenttia:

  1. Havut ovat ihania. Niillä saa näyttävää ja kaunista, ja silti ne ovat koristeina maanläheinen vaihtoehto. :) Kiva kun löysin tänne uuden blogin puolelle! Jäänpä seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä, havut ovat yksikertaisen ihania :) Mahtavaa kun löysit tänne, tervetuloa mukaan!

      Poista