lauantai 1. syyskuuta 2018

Kyllä lähtee!


Monien viestien ja muiden yhteydenottojen jälkeen olen pitkästä aikaa päättänyt kirjoittaa blogia, muutakin kuin koiriin liittyvää. Luulisin, että tässäkin blogissa tullaan sivuamaan koiria aina välillä, koska ne ovat enemmän kuin puoli elämääni, mutta pidetään ne tulosluettelot ja sen sellaiset toisessa blogissa.
Keväällä loin instagram-tilin, jossa on lähinnä puhelimella otettuja kuvia kotimme, Toivolan sisältä ja pihamaalta, sekä muuta arkeeni liittyvää. Silloin jo ajatukset liikkuivat blogin aloittamisessa, mutta en vaan saanut aikaiseksi aloittaa, oli kevättyöt ja milloin mikäkin selitys.
En vaan osaa olla kirjoittamatta ja lörpöttelemättä arjestani, joten veri vetää taas blogin pitoon, eikä enää ole selityksiäkään miksi en taas kirjoittaisi, joten tässä ollaan!

Olen aikuinen ammatinvaihtaja, nykyään media-alan freelancer. Otan todella mielelläni työtarjouksia vastaan jos joku minut tätä kautta bongaa, sujuu kirjoittaminen, valokuvaus, taittotyöt ja sisällöntuotanto.
Elämä maalla on tässä elämänvaiheessa ihan parasta! Lammashaaveet elää ja muutama kanakin olisi kiva. Seitsemän lammaspaimentahan meiltä jo löytyy. Paimenessa olen käynyt ensimmäisen kerran koirieni kanssa vuonna 2010.
Olen intohimoinen virkkaaja, varmasti tulee blogissa näkymään tämäkin puoli, samoin muu käsillä tekeminen ja kaikenlainen kokeilu ja hurahtaminen. Toisinaan vaan ne hurahtamiset on ohi lähes samalla hetkellä kuin alkoikin.


Meillä on laaja piha metsän laidalla ja puutarhan puolella etenen hyvin paljon erehdyksen ja yrityksen kautta. Varmasti blogissa saatte senkin kokea kuvin ja tekstein. Onnistumisiakin onneksi löytyy!


Tervetuloa seuraamaan elämääni maalla, piipahduksia kaupungissa ja erehdyksiäni puutarhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti